RECTORII UNIVERSITĂȚII DIN CLUJ (1872-1919) – A KOLOZSVÁRI TUDOMÁNYEGYETEM REKTORAI (1872-1919). - Osváth, Zsolt (Gerundium, 2024)
Az egyetemtörténeti kötet két nyelven (magyar és román) mutatja be a Kolozsvári Egyetem rektorainak munkásságát 1872- és 1919 között Róbert Miklós és Tóth Szilárd szerkesztésében.