GRÓF DEGENFELD-SCHOMBERG JÓZSEF „AZ EGYETEM LÉTESÍTÉSÉNEK LEGJOBB MUNKÁSA” - ifjBarta, János (Gerundium, 2024)
Gróf Degenfeld-Schomberg József a Debreceni Tudományegyetem létrejöttéért tett erőfeszítéseit dokumentumokkal bemutató könyvet Bazsa György és Jenei Zsuzsa szerkesztette. A könyvet ifj Barta János ismerteti.