A reformáció hatásai a gondolkodásmód és erkölcs kialakulására a skandináv térség országaiban - Anttonen, Veikko (Gerundium, 2018)
A reformáció hatásai a gondolkodásmód és erkölcs kialakulására a skandináv térség országaiban