Szögi László: A pécsi felsőoktatás intézményeinek hallgatói (1714) 1782–1852: (Felsőoktatástörténeti kiadványok, új sorozat 12.) (A pécsi egyetemi könyvtár kiadványai 15.) Pécs-Budapest, 2016, 360 lap - Bozzay, Réka (Gerundium, 2017)
Szögi László: A pécsi felsőoktatás intézményeinek hallgatói (1714) 1782–1852 - recenzió