Virágos Zsolt Kálmán–Pálffy István: A Debreceni Angol Tanszék története (1938–2014): Debrecen, Debreceni Egyetemi Kiadó, 2014, 336 oldal - Vadon, Lehel (Gerundium, 2016)
Virágos Zsolt Kálmán–Pálffy István: A Debreceni Angol Tanszék története (1938–2014) - recenzió