Ferenc Postma: Studenci z rzeczypospolitej we fryzyjskim uniwersytecie we franeker: Krakkó, Collegium Columbinum, 2014. - Szőke, Eszter (Gerundium, 2016)
Ferenc Postma: Studenci z rzeczypospolitej we fryzyjskim uniwersytecie we franeker - recenzió