Intézménytörténeti források a Debreceni Református: Szerkesztette Szabadi István, (Kiadványok a Debreceni Református Kollégium fennállásának 475. évfordulója tiszteletére I.) Tiszántúli Református Egyházkerület, Debrecen, 2013, 1608 oldal - Bozzay, Réka (Gerundium, 2016)
Intézménytörténeti források a Debreceni Református - recenzió