Hit – Tudomány – Közélet, A Debreceni Tudományegyetem Református Hittudományi Kara (1914–1950) professzorainak életrajzi adattára és életútleírása: Összeállították Kovács I. Gábor, Takács Árpád, szerkesztette Kovács I. Gábor, (Magyarországi egyetemi tanárok életrajzi adattára 1848–1944. II.) ELTE Eötvös Kiadó, [Budapest], 2014, 220 lap - Mudrák, József (Gerundium, 2015)
Hit – Tudomány – Közélet, A Debreceni Tudományegyetem Református Hittudományi Kara (1914–1950) professzorainak életrajzi adattára és életútleírása - recenzió