„Ernyedetlen szorgalommal…” A Debreceni Tudományegyetem jogász professzorai (1914–1949): Szerkesztette P. Szabó Béla (Historia Facultatis Iuridicae IV.) Debreceni Egyetem Jog- és Államtudományi Kara, Debrecen, 2014, 688 lap - Mudrák, József (Gerundium, 2015)
„Ernyedetlen szorgalommal…” A Debreceni Tudományegyetem jogász professzorai (1914–1949) - recenzió