A Sárospataki Református Kollégium története: Sárospatak, Hernád Kiadó, 2013, 204 lap - Bozzay, Réka (Gerundium, 2015)
Dienes Dénes-Ugrai János: A Sárospataki Református Kollégium története - recenzió