Diszkrimináció – emancipáció – asszimiláció – diszkrimináció: Magyarországi egyetemi tanárok életrajzi adattára 1848-1944. I. Zsidó és zsidó származású egyetemi tanárok. ELTE Eötvös Kiadó, 2012. 174 pp. - Mudrák, József (Gerundium, 2015)
Diszkrimináció – emancipáció – asszimiláció – diszkrimináció című munka recenziója