Ötvös László: Egyetemmé ifjodott kollégium: Rektori pályaképek, székfoglalók. Debrecen, 2012. (Nemzetközi Theologiai Könyv 78.) 383 p. - Csohány, János (Gerundium, 2015)
Ötvös László: Egyetemmé ifjodott kollégium - recenzió