A „nyíregyházi modellről” intézmény- és pedagógiatörténeti megközelítésben - Erdeiné Nyilas, Ildikó (Gerundium, 2014)
A „nyíregyházi modellről” intézmény- és pedagógiatörténeti megközelítésben - recenzió