Sándor Mihály:DEAC 100-Az első huszonöt év (1919-1944) - Király, Sándor (Gerundium, 2020)
A Debreceni Egyetemi Atlétikai Club (DEAC) története nem választható el a debreceni sport történetétől. Az egyetemi ifjúság máig népszerű sportegyesülete éppen száz esztendővel ezelőtt alakult