Magyar nyelv és kultúra tanítása a Humbold Egyetemen - Bozzay, Réka (Gerundium, 2019)
A berlini Humbold Egyetemen folyó magyar nyelv és kultúra oktatásának 100 éves évfordulóját ünnepelte 2016-ban. Ennek alakalmából jelent meg egy tanulmánykötet, melynek ismertetésére vállalkozott a cikk.