Študenti z bratislavskej stolice Na zahraničných univerzitách A vysokých školách do roku 1918 - recenció - Fórián, Éva (Gerundium, 2019)
A Študenti z bratislavskej stolice Na zahraničných univerzitách A vysokých školách do roku 1918 című könyv recenziója.