A KASSAI EGYETEM BÖLCSÉSZ ÉS TEOLÓGUS NÖVENDÉKEI 1659-1775 - Szögi, László (Gerundium, 2026)
Szerző: Heilauf Zsuzsanna HUN REN ELTE Egyetemtörténeti Kutatócsoport Budapest, 2024, Felsőoktatástörténeti kiadványok. Új sorozat 33.