A MAGYAR KIRÁLYI LUDOVIKA AKADÉMIA NÖVENDÉKEI - Toldi, Lóránt (Gerundium, 2026)
Kis Péter–Szögi László: 1883–1918. Ludovika Egyetemi Kiadó. Budapest, 2026. 390 pp. Felsőoktatás-történeti kiadványok. Új sorozat. 34.