SZABÓ DÁNIEL ARANY JÁNOS ETIKÁJA 1958: LELKÉSZKÉPESÍTŐ DOLGOZATOM EGYHÁZI ÉS TÁRSADALMI VISZHANGJA 2017-2024 - Sipos, Ferenc (Gerundium, 2025)
Sipos Ferenc könyvismertetése Szabó Dániel: Arany János Etikája (1958) könyv formájában megjelent dolgozatáról. Tiszántúli Református Egyházkerület Debrecen, 2024, 396 lap