Magyar Gerontológia 14 (KK) 2022 Teljes lapszám (Magyar Gerontológia, 2026)
Tisztelt Olvasó!MAGYAR GERONTOLÓGIA 14. ÉVFOLYAM KONFERENCIA KÜLÖNSZÁM 2022. 14. évf. Konferencia Különszám On-line verzió: ISSN 2062-3690 www.https://ojs.lib.unideb.hu/gerontologia A 2022-es Gerontológiai Napok Nemzetközi Tudományos Konferencia központi témakörei a magány és izoláció elleni küzdelem lehetőségei és jó gyakorlatai voltak. A Konferencián számos magyar és angol nyelvű előadás hangzott el ezen témakörökhöz szorosan kapcsolódva, ám hagyományainkhoz híven azon előadóknak is lehetőséget adtunk kutatási eredményeik bemutatására, akik a gerontológia, geriátria más területeit képviselték. Ebben a Konferencia Különszámban a Konferencián elhangzott előadások kivonatait olvashatják, szerzők szerinti betűrendes sorrendben, elsőként az angol nyelvű majd a magyar nyelvű tudományos és tudománynépszerűsítő írásokat. Várjuk Önöket a következő Konferencián 2023-ban is!Bene Ágnes A Különszám szerkesztője