Összefoglaló - Help wanted? Poviding and Paying for Long term Care. The Impact of Caring on Family Carers - Patyán, László (Magyar Gerontológia, 2017)
Az eredeti jelentést az OECD adta ki 2011-ben.Forrás: www.oecd.org/els/health-systems/47884865.pdfA jelentésben az OECD a családtagok, rokonok, ismerősök, barátok, szomszédok által nem fizetésért végzett gondozási tevékenységek gazdasági és társadalmi jelentőségére hívja fel a figyelmet a szervezet.