„Ecce Homo” - Bobula, Zsuzsanna (Magyar Gerontológia, 2020)
A szerző az időskori személyiségfejlődés, a pozitív pszichológia modelljei mentén mutatja be az idősödés pozitív élményként való megélésének jellemzőit.