Magyar Gerontológia 10 (35-36) 2018 Teljes lapszám (Magyar Gerontológia, 2026)
Tisztelt Olvasóink! A Magyar Gerontológia folyóirat e számában az újonnan alakult Miskolci Akadémiai Bizottság Társadalom – és Humántudományi Gerontológia Munkabizottságának konferenciáján elhangzott előadások közleményit ismerhetik meg. A Munkabizottság aktivitása dicséretes tevékenységükkel bővítik a hazai gerontológiai irodalmat. E számunkban kapott helyet Dr. Boga Bálint visszatekintése a geroedukáció hazai megjelenésére, fejlődésére is. A visszatekintés műfaja talán kissé szokatlan, személyes hangvételű, hiszen szerzőnk aktív részese volt – és ma is aktív szereplője – a geroedukáció hazai kialakulásának és fejlődésének.Patyán László