Idősek segítése a mindennapokban a fiatalok szemüvegén keresztül - Rácz, Zsuzsanna; Csenge, Torda; Krisztina, Lovász (Hungarian Gerontology, 2025)
Az elmúlt évtizedek során, mint világszerte, úgy Magyarországon is folyamatosan nő az időskorú populáció létszáma. Ez a társadalom minden szintjén új kihívásokat jelent.