A hospice és palliatív ellátás országos fejlesztése, Svájci Magyar Együttműködési Program SM09-HEP-PC5 „Trainings and Communication” komponense - Deli, Mária (Hungarian Gerontology, 2025)
Az életvégi ellátás fejlesztése napjaink egészségügyi rendszereinek kiemelt feladata, amely a magas színvonalú szakmai kompetenciák mellett holisztikus, betegközpontú szemléletet és hatékony interprofesszionális együttműködést igényel. A különböző egészségügyi és szociális szakmák képviselői közösen, összehangoltan együttműködve dolgoznak a beteg érdekében, nem egymástól elkülönülve, hanem közös célok mentén.