A tápláltsági állapot romlásának megelőzése és kezelése idős betegek esetén: dietetikus szerepe és lehetőségei - Baranyi, Dániel (Hungarian Gerontology, 2025)
A kóros tápláltsági állapotok a geriátriai ellátás jelentős és gyakran előforduló kihívásai közé tartoznak, mivel növelik a morbiditást, a mortalitást, és jelentősen rontják az életminőséget.