A Debreceni Egyetem Egészségtudományi Karának éves Nemzetközi Tudományos Gerontológiai Konferenciája és Akkreditált pontszerző szociális szakmai tanácskozása - 2024. október 10-11-én zajlott Gerontológiai Napok 2024. - Bene, Ágnes (Magyar Gerontológia, 2024)
A konferencia programja