Együttműködéseink Magyarországon és a világban a „Női karrier korhatár nélkül” program keretében - Ferenczi, Andrea (Magyar Gerontológia, 2024)
A 20 éves Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség (MNKSZ) 2009 óta hívja fel a figyelmet Magyarországon és egy nemzetközi szintre kiterjesztett awareness raising program keretében a világ lakosságán belül és Magyarországon is a legnagyobb arányban és a leggyorsabban növekvő csoport, az idősödő nők helyzetére.