Életünk a demenciával Kihívás, lehetőség, együttműködés egy anya - lánya kapcsolatban - Csehné Ragályi, Nóra (Magyar Gerontológia, 2024)
Az élet néhány éve hozott számomra egy új kihívást, ami később egy új lehetőséggé is vált. Mi, azaz az édesanyám és én szoros együttműködésben tevékenykedünk demenciájának lassításáért, megállításáért. Célom megmutatni, hogy mindezt milyen szemlélettel, milyen módszerekkel, milyen feladatokkal valósítjuk meg a mindennapokban. Milyen eredményeket értünk el, hol tartunk és hol vannak nehézségeink. Tartsanak velünk, hogy tudjanak erőt meríteni a sikereinkből!