Orvos-beteg kommunikáció sajátosságai idős páciensek esetében - Ádámné Vágó, Krisztina (Magyar Gerontológia, 2024)
Az idősek populációja egyre inkább növekedni fog és az egészségügyi ellátásra érkező betegek aránya is mindinkább ezirányba tolódik el. Az orvosoknak fontos minél jobban megismerni az idős emberekkel való betegközpontú kommunikáció sajátosságait a hatékony gyógyítás érdekében.