Az Alzheimer Café és Idősotthon együttműködése - "Kéz a kézben" - Nagyné Mudra, Mónika (Magyar Gerontológia, 2024)
A szerző a Debrecenben működő Méliusz Alzheimer Café indításáról számol be. A kezdeményezésben résztvevők szerepéről és motivációiról ír. Részletesen beszámol a 2023-ban és 2024-ben lezajlott rendezvényekről, és azok lehetséges hozadékairól.