A Kulturális és Innovációs Minisztérium kiemelt idősügyi feladatai - Hulák, Zsuzsanna (Magyar Gerontológia, 2023)
Mely területek nem tekinthetők idősügynek, bár az idősek számára meghatározó jelentőségűek? Azon költségvetésből finanszírozott szakpolitikai feladatok, amelyek egyidejűleg igényelnek szakmai tudást, költségvetési szemléletet, hosszabb távú tervezést.