Idősek nappali ellátása a Nyíregyházi Szociális Gondozási Központban - Barna, Hilda (Magyar Gerontológia, 2017)
Előadásomban bemutatom a Nyíregyházi Gondozási Központ idősek nappali ellátásának intézményi hátterét. Bemutatom a legfontosabb alapelveket és célokat, melyeket a programok szervezése során szem előtt tartunk. Ismertetem a legfontosabb programokat, melyek mindegyike hozzájárul az idősek testi lelki és szociális egészségének megőrzéséhez, az élethosszig tartó tanulás megvalósulásához, és a minél tovább tartó önálló életvitelhez.