A táplálkozás és a sport szerepe időskorban a lelki és a fizikai egészség megőrzése érdekében - Lukács, Attila (Magyar Gerontológia, 2017)
A tanulmány az időskori táplálkozás és a testmozgás szerepére, jelentőségére hívja fel a figyelmet.