Az időskorúak fogyasztóvédelmi érintettségéről: Kerekasztal beszámoló - Bene, Ágnes (Magyar Gerontológia, 2019)
Kerekasztal beszélgetés az időskorúak fogyasztóvédelmi érintettségéről Az Aktív idősödés, nemzedékek új szerepben /Active ageing, Generations Nyíregyházi Gerontológiai Napok XI. Nemzetközi Konferencia keretében (tematikus egység) 2018. 30. 10:30 – 12:00 Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, Nyíregyháza