Mit? Kivel? Mikor? Hogyan? Társadalmi viszonyulás az életvégi hospice-palliatív ellátásban - Porkoláb, Gyöngyi (Hungarian Gerontology, 2025)
Az életvégi ellátás kérdése minden embert érint, mégis az egyik legnehezebben vállalt közösségi és társadalmi téma. A modern orvoslás sikerei, a technológiai fejlődés és a gyógyításba vetett bizalom sokszor eltolja a figyelmet a megkerülhetetlen valóságról: a halálról.