Demenciával élőknél alkalmazott hibamentes tanulás reflexív értékelése és didaktikai bővítése - Virágh, Viktória (Hungarian Gerontology, 2025)
Az időskori demencia növekvő prevalenciája olyan tanulási eljárásokat igényel, amelyekkel elkerülhető a kudarcélmény ugyanakkor képesek, funkcionális tudást építeni. A hibamentes tanulás védőlogikája és a hibaalapú megközelítés elve hagyományosan rivális megközelítéseknek számítanak.