Új, gyógynövény-tematikájú program beillesztési lehetőségeinek vizsgálata időskori csoportok esetében - Sárosi, Eleonóra; Szilvia, Kovács (Hungarian Gerontology, 2025)
Hazánkban az idősek helyzete magánéleti, családi és társadalmi szempontból is kritikus ponthoz érkezett, melynek megoldáskeresése tudatosságot és több tudományterület bevonását igényli.