Betegközpontú ellátás és mentorprogram a geriátriában, holisztikus megközelítéssel - Rózsa, Erzsébet; Andrea, Virág (Hungarian Gerontology, 2025)
A Semmelweis Egyetem Geriátriai Klinika és Ápolástudományi Központ Magyarország egyik vezető intézménye az időskori betegségek komplex ellátásában, kutatásában és oktatásában. A Klinika fő profilja a geriátriai betegek holisztikus szemléletű vizsgálata és kezelése, kiemelten foglalkozva a multimorbiditással, a funkcionális állapot megőrzésével; valamint a demencia és más időskori kórképek menedzselése.