Nem csak a húszéveseké… az erdő … túrázás időskorban - Mayer, Krisztina (Hungarian Gerontology, 2025)
Ez a tanulmány az ötven év feletti túrázók rekreációs céllal végzett sporttevékenységébe és annak pszichológiai hátterébe enged betekintést különös tekintettel a motivációra.