A magyar lakosság italfogyasztási szokásai és azok hatása a szájhigiénére - Hadar, Vanessza; Amr Sayed, Ghanem (Hungarian Gerontology, 2025)
Magyarországon a felnőtt lakosság körében kiemelkedően magas a fogszuvasodás és más stomatológiai megbetegedések előfordulása.