ADOS - Az idősgondozás otthoni környezetben - Bednáriková, Miroslava; Réka, Zöldi (Hungarian Gerontology, 2025)
Az otthoni ápolás a beteg/kliens természetes környezetében történő ellátásának egyik összetevője, napjainkban egyre inkább előtérbe kerül.