Az időskori nyirokkeringés kihívásai - Biró, Katalin (Hungarian Gerontology, 2025)
Alsó végtagi lábdagadás, ödéma hátterében számos ok állhat, ami jelentős differenciáldiagnosztikai kihívást jelent. A háttérben akár súlyos betegség is lehet, amely nemcsak az életminőséget, hanem az életkilátásokat is befolyásolja.