A nemek közötti egyensúly kérdései a digitális világban - Kutatás a „Work inequalities in later life redefined by digitalization (DIGI-net)” COST Akció keretében - Modláné Görgényi, Ildikó (Magyar Gerontológia, 2024)
A DIGI-net COST Akció keretében egy kb 100 oldalas tudományos kiadvány (antológia) készül az alábbi tervezett tartalommal: A 3. fejezet, a nemek közötti egyensúly kérdései a digitális világban téma kezdeményezője a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség (MNKSZ), részéről Modláné Görgényi Ildikó kutatásvezető és Ferenczi Andrea Management Committee (Irányító bizottság magyar tagja a COST akcióban) vesznek részt az elkészítésében együttműködésben Prof. Daniela Tatiana Şoitu (Cuza University of Iasi) és Prof. Matt Flynn (Leicester University) társszerzőkkel.