Esélyteremtéssel csökkenteni a szegénységet - Modláné Görgényi, Ildikó (Magyar Gerontológia, 2024)
Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség (MNKSZ) számára a téma kiemelten fontos, mert az időskori elszegényedés a nőket súlyosabban érinti ezért a folyamatos a megoldások keresése hangsúlyt kap, erről szól a Gerontológia Napok 2024 keretében szervezett prezentációnk.