Az Alzheimer Café és Idősotthon együttműködése - "Kéz a kézben" - Nagyné Mudra, Mónika (Magyar Gerontológia, 2024)
Nagyné Mudra Mónika vagyok, a debreceni Méliusz Juhász Péter Református Idősek Otthonának intézményvezetője. Idősotthonunk szakápolási engedéllyel rendelkezik, 89 férőhelyen teltházzal működünk. Ápolási osztályunkon 16 fő súlyos és középsúlyos demens és Alzheimer kórban szenvedő lakónkat gondozunk.