A KIFE senior csoportfoglalkozásának és csoportvezető képzésének bemutatása - Szücs, Márta Zita (Magyar Gerontológia, 2024)
A társadalom folyamatos elöregedése olyan preventív jó gyakorlatok széles körű megismertetését indokolja, amelyek az idősek fizikai, kognitív és mentális egészségének megőrzését komplex módon szolgálják, és hozzásegítenek a sikeres öregedés megvalósulásához.