Technikák a pszichés egyensúly visszaállítására - Oláh, Barnabás (Magyar Gerontológia, 2024)
A stresszválasz egy komplex, több tényezős folyamat, amely érzelmi, kognitív, élettani és viselkedéses változásokkal egyaránt együttjár. A szociális és idősgondozás területén dolgozók mindennapi munkája során gyakran találkoznak olyan kihívásokkal, amelyek jelentős stresszt okozhatnak, és hosszú távon kiégéshez vezethetnek.