Az SES-SESAR rendszer bemutatása, megvalósulásának folyamata Magyarországon - Fekete, Csaba Zoltán; Gajdos, Máté (Economica, 2020)
A cikk röviden bemutatja az Egységes Európai Légtér tervezet lényegét, céljait, ismerteti a SESAR kezdeményezésének okait, hátterét. Bemutatja a résztvevőket, az elérendő célokat. Bemutatásra kerülnek a legújabb innovatív léginavigációs fejlesztések, melyek hazánkban már megvalósultak.