Termőföld szerepe az erőforrások kombinációjában - Balyi, Zsolt; Zéman, Zoltán (Economica, 2020)
Kutatómunkám célja a föld jelzáloghitelezéssel összefüggő földértékelési módszerek rendszerezése, korszerűsítési lehetőségük kutatása, illetve a nemzetközi trendekhez való viszonyuk mérlegelése.